karlacaitlinstarstable.blogg.se

Vi är två rättvisa ryttare från starstable. Starstable är ett hästspel i 3D, ett jättebra MMO spel där man träffar andra tjejer utan att avslöja sin identitet. Hoppas att ni kommer att gilla vår blogg, här kommer lite fakta om oss: Karla Skyforce - Jag är en tjej på starstable, Karla skyforce är inte mitt riktiga namn, utan mitt spelnamn. Jag är 13 år och har en egen häst som jag tävlar fälttävlan med. Darbeauty- Darkbeauty är min häst som jag äger i spelet, han är 7 år och är en Fjording och Arabiskt fullblod som man ser på hans nosrygg, små spår av vildhästsrasen Prewaldski finns i hans blod. Han är en vallack och älskar att rida i skogen, han är som bäst när man rider han i firegroove. Hans smeknamn är Dakke. Caitlin Greenwater- Jag är också en tjej på starstable, karla och jag bloggar tillsammans här. Caitlin Greenwater är inte mitt riktiga namn, det är mitt spelnamn på starstable.com. Jag har en eget russ IRL som jag tävlar fälttävlan med. Nightdancer- Nightdancer som jag kallar Night. Hon är en sto som är 5 år och är en riktig hoppstjärna! Hon älskar att visa vad han går för i ridhuset. Night är en welshponny och en busig sådan! Ofta så stegrar hon sig och hoppar undar för 'spöken' som visar sig här och där. Dressyr är inte hons bästa gren och drar ofta iväg på uteritter, så man får ha ett ganska så starkt bett då.

modeshow

Publicerad 2012-07-31 21:40:16 i Allmänt

Hej LOVA ATT NU ATT INTE SNO DENNA IDE FRÅN MIG (SPECCIELT ALICA NIGHTSTAR). Tack jag kommer att ha en modeshow med alla sm vill vara med skriv en kommentar eller möt mig på SS. Ses alla!!!
Mvh Karla S

Snygging ;D

Publicerad 2012-07-31 21:27:42 i Allmänt

Wow har ni kollat in Karla? Suppersnygg frisyr hon har skaffat och nya lite mer passande kläder! Om man rider omkring med henne och typ 'tappar bort' henne och sen ser henne igen blir man förvånad! Man letar efter en tjej med kort lite blått hår och blåa kläder och man får se något helt annat! Dessutom har hon skaffat sig en söt liten ko<3 funderade på saken och kände att jag visst kunde ha en, men ville hellre ha den söta lilla kattungen som Lance passar, då slipper man ge den mat, fast det behöver man ju inte med en ko heller haha.. Jag tänker tänka på ett namn så får vi se om det passar en ko eller en katt :)

Snygging ;D

Publicerad 2012-07-31 21:27:40 i Allmänt

Wow har ni kollat in Karla? Suppersnygg frisyr hon har skaffat och nya lite mer passande kläder! Om man rider omkring med henne och typ 'tappar bort' henne och sen ser henne igen blir man förvånad! Man letar efter en tjej med kort lite blått hår och blåa kläder och man får se något helt annat! Dessutom har hon skaffat sig en söt liten ko<3 funderade på saken och kände att jag visst kunde ha en, men ville hellre ha den söta lilla kattungen som Lance passar, då slipper man ge den mat, fast det behöver man ju inte med en ko heller haha.. Jag tänker tänka på ett namn så får vi se om det passar en ko eller en katt :)

Ny frissa!

Publicerad 2012-07-31 21:22:14 i Allmänt

Hej har nu en ny outfit och frissa! Jag och caitlin ska ta bilder snart! <3
bilden är en bild på en häst med riktigt cooooooool färg!

Dagens bild

Publicerad 2012-07-31 21:21:09 i Allmänt

Hej, idag blir dagens bild INTE en häst, utan en bild på mig när jag vann kommunmästerskapet i längdhopp, jag hoppade 4,26m. Jag blev fotograferad och kom med i tidningen! tck för mig!
Mvh Karla Skyforce

Jogging!

Publicerad 2012-07-31 14:49:06 i Allmänt

Nu har jag joggat omkring i Moorland! Man måste ju hålla sig fit for fight hela tiden! Konkurensen är stenhård här i trakterna :D Eller egentligen på hela Jorvik. Det kändes underbart! Det var varm och fortfarnade lite blåsigt men inte så det blev kallt :D Hade på mig linnet från Veterinären byxor från nåt uppdrag och härliga gympaskor (Fort Pintas disco affär) :P Det var ett ganska så lugnt område men man kände fortfarande hur marken skakade när det var folk som stormade förbi med sina små pållar :D Inga flygande hästar idag, fast jag spanade nogrannt xD Har sett på OS och det är himla interessant! Hoppas vi får en medalj (:{p) <<----- mustachsmiley, dem snackade om den i radio men visste inte vad { hette :P men jag kunde den endå haha :)

Rubrik

Publicerad 2012-07-31 14:42:22 i Allmänt

Det stör mig lite att man måste skriva en rubrik, det spelar väl ingen roll? Iallafall så är jag i lvl 11! :DDPPPNIE lite damp xD Snart snart nart snart kan jag gå in i Gyllenåsarnas dal o.o Stört att man blir beroende av det xD Hade på mig en lite ny väst av skräddarn som jag inte fotograferat förrens nu :D Och ni som är med i klubben får ju ha lite önskemål! Det blir så tråkigt när det bara är tyst :D Ni kan skicka ett bev till mig med ifall ni behöver det :) (och inte bara Karla) hehe. Idag har jag hjälpt Andy med hönorna, dem var ovanligt lätta att fånga xD Och Felicitys Summerbreeze.. men hittade inte äppellunden får fråga Karla så hon kan visa mig igen, lite glömsk xD Ska vara lite frånvarande ett tag, ska bort + att en kompis ska vara här ett par dagar (Vi träffas typ en gång om året) I förrigår var jag på tävling, Sugar Cup heter det :D Det är en terrängtävling på flera olika ställen, det var semifinal och jag fick poängen 6,5 men man var tvungen att ha 6,6 för att gå vidare, men så var jag allra sista deltagaren så då kanske han redan bestämt sig för vilka som skulle vara med i finalen. HAr stört mig lite på det men Night var så duktig idag på alla tävlingar men fortfarande lvl 10 för henne :S Okej jag tävlade bara fyra tävlingar men hon borde vara i tolv nu (enligt mig) jaja Bilder: En härlig vinterbild också haha :D

vilken är du?

Publicerad 2012-07-30 12:49:29 i Allmänt

Hej, ni vet när hemsidan är framme är det 3 st hästar och ryttare. och då frågar jag . Vilken är du? Jah är nyttaren med den blackfärgade hästen med svart man. hoppar terräng och är kreativ med outfiten, hästen har glimten i ögat och gör allt för att vinna. kommen tera till mig och skriv vem DU är!

klubben är fyll, typ

Publicerad 2012-07-30 12:47:27 i Allmänt

Hej alla! Nu är min klubb nästan full 49/50 platser kvar, denna plats kommer jag att spara till någon av mina vänner klasskompisar om de börjar spela stastable!!

Dagens fina bild

Publicerad 2012-07-30 12:40:09 i Allmänt

Hej nu kommer jag att börja hitta tecknade och otecknade bilder på hästar, en gång om dagen! Kommentera bilden gärna. här kommer den första!

Klubben!

Publicerad 2012-07-30 11:49:18 i Allmänt

Läste lite om klubben i RIdklubbsförbundets stuga, Dragon Horses Legacy oh yeah! Man träffar ofta på Silver Fighters, och det förstår man, det har varit en ko i hemsidans databas, därför inga inlägg igår, men det verkar som om han har lockats ut i det gröna igen :P Har varit i Firgrove och haft ett möte i den hemliga stenringen med soulriderna och alla de där läskiga typerna.. Fripp pratar roligt xD

Whopsy!

Publicerad 2012-07-27 17:43:50 i Allmänt

Jo jag har ju tillbringat mycket tid i Silvergladebyn idag och så ser jag mig omkring och ser att Lance har en enooorm urringning! Vem vet var han köper kläder?

Rosor är röda, violer är blå, hallon är söta och du lika så<3

Publicerad 2012-07-27 17:41:37 i Allmänt

Hehe, rubriken menad till Night! Idag har jag varit och shoppat runt lite i Jorvik och jag har bestämt temat röd! Så inser jag att det är jättesvårt att få tag i röd hästutrustning! Men jag har hittat en hel röd outfit till mig, också en keps, men kände inte för att köpa den..
Det har varit en jättevarm dag idag! Night var så varm efter att ha hjälpt neroljade ankor att hon själv hoppade ner i fontänen och svaklade av sig! Och så har jag skrivit massor av brev! Det är otroligt att man kan göra det på hästryggen! Och så testade jag att ta en närbild på mig, och jag vet att jag är osminkad.. får väl ändra på det snart! Hehe.

Pegasus?!?!

Publicerad 2012-07-27 17:35:04 i Allmänt

Jo idag så red jag runt och gjorde uppdrag och så kommer vi lugnt skrittandes i skogen när jag får syn på något brunt bland träden och ser en flygande häst! Var tvungen att ta kort! Någon som ser den?

Karla <3

Publicerad 2012-07-27 17:33:06 i Allmänt

Nu äntligen är Karla tillbaka! Jag hade verkligen tufft att uppdatera helt själv! Men nu är det bra iaf, för KARLA är tillbaka :DD Har tagit hand om Night lite dåligt så hon är ganska sur nu :S Fortfarande :| <-- den minen.

Kommentera!

Publicerad 2012-07-27 13:19:54 i Allmänt

hej igen! Jag har märkt att vi har väldigt lite unika besökare här på bloggen.. Snälla ni alla som har upptäckt eller läser vor blogg!! KOMMENTERA!!!! Snälla skriv här i detta inlägg en liten kommentar tex hej här är jag! Jag gillar er blogg!
tack för er som svarar.

Vf Spelar jag starstable?

Publicerad 2012-07-27 13:17:17 i Allmänt

Jo det är för att jag läste tidningen min häst en dag och var väldigt sjuk så jag var hemma från skolan, jag hade inget att göra så jag tog värdekoden från minhästtidningen och krev in, jag blev 10 dagars Starrider! jag blev nyfiken på den textenom flickan som löd såhär:
Legenden säger att Jorvik en gång var en livlös klippa i ett mörkt och kallt hav då en stjärna föll ner från himlen. Vid nedslaget uppstod ett sken och ur det uppstod en flicka till häst. Hon red majestätiskt fram över havsytan som blev lugn och stilla. I sin högra hand höll hon ett ljus. Flickan och hennes häst nådde fram till den döda ön och i dess mitt satte de ner ljuset. Omedelbart började livet sprida sig och det som varit kallt och mörkt blev varmt och ljust. Jorvik har alltid haft ett speciellt band till de hästar som lever där och vissa säger att de är öns själ. Legenden berättar att i en tid av förtvivlan och mörker så ska en flicka till häst återigen komma med ljus och hopp till de som tror att allt är förlorat...

jag tror ju att jag "är den flickan" det tror ju nog alla???

Jippie!!!

Publicerad 2012-07-27 13:13:19 i Allmänt

Hej! Jag och dakke tävlade i pumpafarmen igår! och nu idag fick jag 2 meddelanden från jorviks tävlings jury. jag var 1a på båda tävlingarna igår och verkar vara det idag oxå! Och nu ettmeddelande utanför starstable livet! Ska tävla med Lilla Dino snart i Skromberga! En stilhoppning och en vanlighoppning!!

Tjena tjejen

Publicerad 2012-07-26 20:53:50 i Allmänt

Nu ska jag berätta om min hemlis! Jo, jag rider runt i Jorvik och hittar tjejer som jag tycker har en snygg outfit, både hästen och tjejen. Jag ber den om en liten intervju och så tar jag en bild och så lägger jag upp det här! :D Så nu får ni gå omkring i er finaste kläder och se till att jag intervjuar just er så ni kommer upp här på bloggen! Okej : Idag träffade jag Thea :D Hon utmärkte sig speciellt i hennes ganska så färgstarka kläder och variation :) Så här lyder intervjun:
Vart har du köpt/fått din tröja?
I ett uppdrag
Och byxorna?
I ett uppdrag
Hästutrustningen då?
Sadlen i Moorland och tränset och schabraket i någon av de andra byarna (Silverglade, Fort Pinta, GÅD, Marleys, det finns massor av bra shoppingställen!)
 
Jag tar ju såklart kort på alla dem som jag intervjuar så här kommer självklart ett kort på Thea! Men kameran är lite ur funktion så bilden kommer så fort jag träffar henne igen :)

Hej im back!

Publicerad 2012-07-26 11:16:40 i Allmänt

Red den nya tävlingen i GÅD! Jätte tråkig, tyckte jag, väldigt tråkig uppdatering... Kan de inte göra ngt som varar längre liksom, men ialla fall.



Bloggis

Publicerad 2012-07-25 21:10:19 i Allmänt

Så jätte ledsen för den sugiga uppdateringen igår :S Men som sagt är jag ute på vift någonstns i världen, likandant med Karla som snart kmr hem! Idag har jag hjälpt igelkottarna att bygga bo och träffade två jättetrevliga tjejer som frågade om Dragon Horses Legacy ;D Hjälpt både Marley och Steve, latmaskarna, kan dem verkligen inte göra något annat än stå still och vrida på sig och prata? Jag har t.ex. aldrig set någon i hela Jorvik äta! Förutom picknik, men strunt samma. Jordekorrarna har flyttat och Marleys bana har öppnat upp offentligt! Det är jätteroligt när ni kommenterar så snälla fortsätt med det! Det är alltid kul med någon som bryr sig xD Jaja, ta det kallt och glöm inte att ta hand om era hästar (såsom jag gjorde igår :S Night var väldigt sur, hon hade den här minen :| !!

Bloggis

Publicerad 2012-07-25 21:10:16 i Allmänt

Så jätte ledsen för den sugiga uppdateringen igår :S Men som sagt är jag ute på vift någonstns i världen, likandant med Karla som snart kmr hem! Idag har jag hjälpt igelkottarna att bygga bo och träffade två jättetrevliga tjejer som frågade om Dragon Horses Legacy ;D Hjälpt både Marley och Steve, latmaskarna, kan dem verkligen inte göra något annat än stå still och vrida på sig och prata? Jag har t.ex. aldrig set någon i hela Jorvik äta! Förutom picknik, men strunt samma. Jordekorrarna har flyttat och Marleys bana har öppnat upp offentligt! Det är jätteroligt när ni kommenterar så snälla fortsätt med det! Det är alltid kul med någon som bryr sig xD Jaja, ta det kallt och glöm inte att ta hand om era hästar (såsom jag gjorde igår :S Night var väldigt sur, hon hade den här minen :| !!

SÅ seeeen!

Publicerad 2012-07-25 20:59:13 i Allmänt

Ursäkta mig för att inte varit inne igår, jag är nämligen ute på vift men nu har jag äntligen internet! Jo den här idén jag nämde börjar utveckla sig! Snart snart kommer ni få en speciell uppgift! Jo, skulle tro lördag något sådant att det är klart, för då är jag hemma igen :D Karla kommer snart hem och uppdaterar bloggen åt er ;P Snaaart får ni veta vad jag ska göra men än så länge är det min lilla hemlis (Inte ens Karla vet om det xD)

Idé

Publicerad 2012-07-23 16:15:11 i Allmänt

Nu har jag kommit på en idé och jag tror det här skulle vara kul! Jag kommer inte riktigt än avslöja vad det är men jag kan säga att det är ni läsare och alla hästtjejer i Jorvik som kommer få vara med, och detta inte bara en gång utan flera! Jag ser fram emot det och ni kan nog räkna med att ikväll så kommer det för första gången! Nu har ni något att klura på :D

Bloggtävlingen <.<

Publicerad 2012-07-23 16:11:05 i Allmänt

Jo för att vara med på bloggtävlingen eller komma till sidan som har bloggtävlingen så är det bara att trycka på bilden! Snabbt och enkelt, haha. Kom ihåg att det minst är 25 deltagare annars blir den inte av, så kom igen :D Lite grupptryck nästan, xD

Ta en sväng!

Publicerad 2012-07-23 15:42:31 i Allmänt

Har haft en liten ridtur runtom i Jorvik! Night är på superhumör idag, haha lite för super, men sprallig och glad kan man väl säga ridit runt och tagit kort på olika broar och sådant, tävlat lite, men hon har fortfarande inte kommit upp i lvl! Vad ska jag göra? Har faktit tänkt att 'latja' lite i Moorlandstallet, antaratt det inte blir så, för det är sällan jag håller mig till planen xD Det var ett tag sen jag nämnde Dragon Horses Legacyså nu gör jag det :P Igår hade vi som sagt var gymnkanha verkligen kul! Alla ni som är med i klubben bara fråga så ordnar vi en liten gymnkanha lektion! Förlåt om jag stavar gymnkanha fel, men strunt i det.. Visst borde dem ha apalosor och borkar som hästfärger? Och ver variant av grå och en helsvart och såå mycket mer, jag hoppas det kommer till när man kan ha två hästar! Fast dem kmr säkert vara jättedyra :S Det är bara att spara.. fast just det skulle ju gå till en ny outfit :o Nu har jag ju lite problem för kan ju inte köpa sc om man får en gång i veckan.. vi får väl se vad som händer :DEn härlig galopp på åkern i Silverglade!

Stranden!!

Publicerad 2012-07-23 11:45:38 i Allmänt

Varit på stranden idag, och i observatoriet och i Valedale och nästan alla andra ställen på Jorvik, men Night har inte gått upp i lvl så jag får väl kämpa på med tävlingarna imorgon också :P Ska berätta lite om stranden: Det var en ljumen kväll men med skillnad mot dagen kände jag mig lite frusen, så då tog jag på mig lite varma kläder, men Night var fortfarande varm efter galoppturen ner till stranden så jag lät henne svalka av sig lite, rätt som det var kom det en kanin från en buske och Night började skena! Hjälp, tänkte jag men lyckades styra ner Night mot vattenbrynet men då blev hon så glad, för hon älskar vatten, att hon bockade och då trillade jag av! Fick byta outfit helt :S Var kall och blöt så jag red upp till Fort Pinta och så sa James: På bron är det varmare vindar, så då styrde jag Night mot bron men så kom kaninen tillbaka och igen rusade den ut framför Night som hoppade undan ut från bron och på några höga stenar. Dem var i samma höjd som bron! Men när jag tittade ner så såg jag att Night FLÖG!!Oj vad jag var rädd! Hon var mitt ute i tomma intet!! Jag styrde henne mot bron igen men då seglade vi snabbt ner til marken under bron utan att en väldigt märklig upplevelse, sedan styrde jag Night mot Moorlandstallet och bäddade ner henne för natten och gick och la mig, den natten drömde jag om den märkliga händelsen..

Skötare!

Publicerad 2012-07-23 11:31:32 i Allmänt

Jo jo, nu har ju Karla rest bort igen! Hon måste dra ner på resorna och dessutom måste hon vara stenrik, tänk vad mycket jorvik shillings det har gått åt på de här resorna, men den här gången har hon lämnat Dakke hemma, och anlitade mig som skötare! Nu har Dakke och Night varit tillsammans massor idag, vad dem är söta ihop! Ja och igår hade vi gymnkanha lektion! Det var superroligt, men förlorade tyvärr, för jag bromsade för långt bort så då han Night inte springa ifatt vår kompis häst, men jag har en bild på henne, så ni får se :D Lina hette hon. Superkul med så många läsare! Jaja, inget viktigt, kanske blir lite snålt med inlägg idag, men det får ni leva med / Karla kmr vara borta i tre dagar :S 

Underbar utsikt!

Publicerad 2012-07-22 21:00:41 i Allmänt

Nu har jag och Karla varit och kollat på olika utsikter, försökt ta oss fram lite överallt och det är det inte alltid det går , men nu har jag hittat ett nytt favoritställe! Det är så himla fint<3 och jag tror även att Karla tycker om det! Vid Valedalesjön ovanpå typ en bergås och nu äntligen har jag hittat ett hus! Det finns i Firgrove och där är två dörrar så vi kan dela på huset!(Jag och Karla) en bild kommer så får ni se! Det är alldeles underbart xD Bilder bilder bilder! Och så har jag kommit på en snygg balansövning! Ni får se hur man gör den, och det tog ett tag att klura ut hur jag skulle komma upp it, haha! 

Det var ju en lustig grej..

Publicerad 2012-07-22 19:30:16 i Allmänt

Idag träffade vi på Alicia Starnight och Stormbeauty, som också har en blogg! Hälsade på henne och tipsade om vår blogg, såklart haha, sen så har Night och jag varit på lydnadslektion för Karla med Emma Goldbard :D Det har gått finnemang hittills hehe, och lydnaden behöver Night verkligen träna på! Har hjälpt Marley att hitta bommar till den nya ridbanan och hittat ett par turister som hade vamlat bort :S Fick ett uppdrag vid observatioriet och tänkte 'nu ska jag få låsa upp där' men så var det massa andra grejor, så det skulle vara imorgon istället tyvärr.. Är osäker på om jag har fått min veckopeng, och jag måste spara så jag kan shoppa loss när jag äntligen kmr till lvl tolv och får gå in i GÅD! Haha, ber Karla att hitta snygga grejer åt mig redan nu! Och Night har gått upp i lvl! Nu är hon en Nia, haha! Fåse om jag har några bra bilder i arkivet, men då kmr ni i allafall få se dem ;D

Se om det funkar.. :(

Publicerad 2012-07-22 16:40:30 i Allmänt

hej! Caitlin kom hen till mig ochg hjälpte mig med fraps,. Det funkade inte... så jaf får fortsätta ta bilder med mobillen.... jaja.. men ses!!!

Dakke är som vanligt

Publicerad 2012-07-19 20:20:16 i Allmänt

hej! Red med en trevling SS spelare idag, Dakke tycker det alltid det är jättekul att träffa nya hästar! Han skenade runt med mig när vi skulle till det "avstängda observertoriet" (läs tidigare inlägg). Sån tur föll jag inte av...
här är en bild på ett bar magiska SS hästar

Silverglade, Linda, Dark Core och mycket mer!

Publicerad 2012-07-19 13:05:38 i Allmänt

Idag har vi stannat mest i Silverglade området, jag har spanat på Mr.Sandman när han tog fejkbrevet vid posten och så har vi tävlat massor! Alla tre tävlingarna i ridhuset kan vi tävla nu också! Och så har vi placerat oss på topplistorna på många tävlingar, men bara för att Night har varit så duktig idag! Hoppade lite stenmur vid Silverglades hästsportcenter, köpt en ny tröja (matchar med mina nya ridbyxor) och låst upp slottet så Linda kom ut! Men sen sa Alex att jag måste träna tills nästa uppdrag (förmodligen lång tid kvar) och då blev jag besviken, det är så kul med så många uppdrag, får väl satsa på tävlingskarriär då istället för ridande dektektiv (ironiskt menat) Lyckades också få Nightie att göra en slidestop! Najs alltså ;D Här kommer bilder!

Har inte med starstable att göra!

Publicerad 2012-07-18 21:54:22 i Allmänt

hej! Nu har jag något som inte har med tarstable att göra! Jag tävlade Dino idag (min häst). Vi hoppade en vanlig hopptävling, vi hoppade lätt D (70cm), det är första tävlingen efter att han hade varit halt! Jag red sist i klassen, Dino hopppade allt perfekt och i omhoppnigen gick strålande, och innan jag hann rida ut från banan så sa de vem som hade blivit placerad (bara 1 blev placerade eftersom det var 4 i klassen). och vinnaren är...... Dino Bambino och sin fina ryttare! Så jag fick en blågul rosett, en plackett och en entrebiljett till Toselilla! Så blev det ett ärevarv till låten Euphoria av Loreen! Jag var jätteglad när min lilla halvfjording galopperade med öronen frammåt över gräset! Jag började nästan att gråta!! Tänk att jag vann!! BILDEN ÄR INTE FRÅN TÄVLINGEN

Lång dag ;D

Publicerad 2012-07-18 20:25:59 i Allmänt

Idag har jag och Night gjort sååå mycket! Vi har gjort massor av uppdrag, jagat en mystisk ryttare som tagit en bild på mr.Sandman haha, Alex var inte så deltagande idag, tycker faktist hon kan arbeta lite mer på ledtrådarna.. jaja Vi har dessutom hjälpt Birdie med att plocka ihop hennes ungar, jag sa ju åt henne att hålla koll på dem! Dessutom har vi varit och tävlat, ni får bilder på det! Har köpt ett par snygga ridbyxor vit/beige är dem C: Träffade Karla nu precis och vi är i ridhuset :D Night verkar ha fått en bock attack, hon verkligen skakar loss haha! Och så har vi varit på stranden såklart, vi vadade lite vid strandkanten, ska vänta lite med att simma långt ut med Night. Snart kommer andra intervjun med Eva Starwood som är den andra vinnaren ;P

Klubbsången!!!!

Publicerad 2012-07-18 12:09:46 i Allmänt

Hej Nu har jag bestämt vilken sång som visar att klubben är bäst för alla starstablevänner! Låten kan du söka upp på youtube: gift of a friend!
Ses snart hälsningar karla skyforce

Holly Highfield och Wildfire!

Publicerad 2012-07-18 11:17:17 i Allmänt

Nu har vi intervjuat en av vinnarna! Hon heter nämligen Holly Highfield (i ss)
 
Vad brukar du göra i Jorvik?
Lösa uppdrag och rida runt med kompisar!
Hur visste du vad svaret var?
Jag vet em Will är, haha
Det betyder alltså att du har är/har varit starrider?
Absolut, annars kunde jag ju inte veta eller hur?
Sant, nu bytar vi ämne xD Hurdan är din häst?
Wildfire är en underbar hingst, ett  renrasigt Jorvikfullblod och han är verkligen snabb!
Hur är du då?
Ja.. Skulle tro att jag är ganska så äventyrlig! Det är ju därför jag är beroende av spelet, historien bli verkligen spännande!
Nu kommer en vanlig fråga: Vilket ställe gillar du mest i Jorvik?
Jag brukar säga äppellunden, men börjar få en ny favorit, Fort Pinta, haha
Varför det?
Äppellunden: För jag gillar äpplen, såklart! Fort Pinta: Det är inte lika mycket folk som i Moorlandstallet, jag gillar ridspåret där och att det finns Disco och ganska så många butiker! Saknar fler uppdrag där :P
Hur kom det sig att du läser vår blogg?
Jag gick ut på Google och letade bilder från Starstable och då klickade jag in på den här hemsidan och så tyckte jag den var intressant och så ;D
Läser du några andra bloggar?
Såklart!
Funderar du på att skaffa blogg? Varför/varför inte?
Neej! Det finns så många andra bloggar, dessutom har jag inte tid ^.^
Tack så mycket Holly! Här kommer några bilder!  

Tävlingen avgjord!

Publicerad 2012-07-17 18:44:02 i Allmänt

Nu har tävlingen stängt och jag och Karla vet vem som har vunnit! Nästa gång ni hör talas om tävlingen så är det intervjuerna xP

Karla bortrest!

Publicerad 2012-07-17 15:29:32 i Allmänt

Nu har Karla rest bort för en dag! Och själv har jag besök men kmr fortfarande att skriva vem som vann tävlingen ikväll :D Idag har jag varit nästan lite överallt! Förutom i GÅD såklart xD Men jag och Alex bröjar hitta Linda nu.. mystiskt mystiskt, men så har jag tävlat lite överallt och så har jag tagit hand om hästarna i Fort Pinta och Moorland. Försökte hitta en genväg mellan Silverglade byn och Moorland, men det var så bergigt att Night fick fnatt, det är synd att hon är så spänd och nervös bland bergen, får nog be en massör att ge henne lite avslappnande massage och så ska jag skritta henne lite efteråt så hon får röra sig, det har varit en tuff dag för henne och hon har sprungit mycket, men jag kan ändå inte låta bli att bli lite irriterad över hennes rädsla, vi får nog gå på parterapi xD Här är några bilder från Silverglades Hästportscentertävlingen!  Benen förvinner i sadlen haha!  /Cait

Topplistan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2012-07-17 11:19:52 i Allmänt

Nu! Trumvirvel tack!!!! padadadada cathing!!!! Jag ligger 1a på alla GÅDs banor och alla ridhusbanorna!!!! Gratta mig gärna!! <33
jag är i mitten på bilden. Men jag låg 1a på topplistorna i starstable inte i irl!

Ridhus

Publicerad 2012-07-16 22:43:53 i Allmänt

Ja nu denna sena kväll var jag och Night tillsammans med Karla och Dakke i ridhuset! Där hade vi lite skön hoppning och som vanligt gav Night allt hon hade på banan! Om ni vill att jag ska berätta mer om skärmdumpningen så bara komentera och glöm inte TÄVLINGEN! Den slutar alltså kl 5 på eftermiddagen imorrn, och ni ska svara rätt på frågan vart någonstans Will befinner sig i Jorvik, men nu har jag kommit på ett alternativ, vad heter flickan som står vid stallet i Moorland? Tre kan vinna den här tävling, om det är tre som svarar rätt! Här kommer en bild när jag och Night hoppar! / Cait

Fraps!

Publicerad 2012-07-16 21:55:59 i Allmänt

Nu har vi hittat programmet som tar skärmdumpar!här kommer den första utav många!

Bilder!! <33

Publicerad 2012-07-16 21:41:08 i Allmänt

Hej!! Äntligen har vi kunnat ta bilder på datan, vi laddade ner fraps osv. emn min darta fattade inte detta men Caitlins dator funkade det på. Hon ska snart hem till mig och hjälpa mig! <33

ÄNTLIGEN!!

Publicerad 2012-07-16 19:08:06 i Allmänt

Nu ÄNTLIGENhar jag fått in bilderna i datorn! Jag vet att dem är suddiga med det är för att vi tar bilderna med mobilkamerorna eftersom skärmdumpningen inte fungerar :'C Då hade ni fått mycket klarare och finare bilder, men jag hoppas att ni tål det endå? Vore trist om ni slutade läsa bara för att bilderna var dåliga.. Men här får ni en bild där vi var på väg till Observatioriet som var stängt! Vem vet vad som händer där?

Nattdansare

Publicerad 2012-07-16 17:55:19 i Allmänt

Jag sa ju att jag kanske skulle göra ett inlägg där jag skrev Nights bra och dåliga sidor, så här kommer det!
Bra sidor:
1 Att hon älskar att hoppa! Eftersom jag älskar att flyga över hinder så tycker jag att vi passar så bra ihop och vi känner oss verkligen sammansvetsade tillsammans.
2 Hennes mysighet är väldigt viktig för mig, mysiga turer fram och tillbaka över Jorvik, är det någon som klarar sig att inte mysa med sin häst i stallet? Självklart kan Night dra iväg hon mer, speciellt i Hollow woods och vid bergiga ställen
3 Att hon är så ung! Det är kul att utbilda sin egna häst på egen hand, man kommer närmare varandra och så lär man känna hästens alla svaga sidor så att man kan träna på dem ;D
Hennes mindre br sidor:
1 Att hon inte lyssnar på en ibland. Jo ibland kan hon ju dra iväg eller på en tävling vara lite envis och kanske så bråkig att man missar att rida igenom en flagga eller så att man kommer snett på ett hinder..
2 Hennes besynnerliga stegringar! Hon är väldigt rädd om sina ben, men när man klättrar omkring på bergiga ställen så händer det ofta att hon stegrar när hon ska ta sig någonvart nära ett berg eller kulle.
3 Att hon är stark! Drar ofta iväg när man ska sakta av från full galopp! Kan vara svårt på en tävling när man ska rida förbi en snäv sväng och måste sakta ner en aning, då brukar det bli helt fel, men då är det bara att göra om xD / Cait

Tävlingen!

Publicerad 2012-07-16 17:05:37 i Allmänt

Nu ska jag berätta om tävlingen vi ska ha! Från och med i dag tills imorgon kl 17.00 så har ni chansen att vinna en tävling. Det är tre stycken som kan vinna tävlingen. Ni ska svara på frågan: Vart befinner sig Will i Starstable? Ni kan vinna en: Ritt med mig och Karla & en intervjue som läggs upp på bloggen så alla som läser den kan se vem ni är på Starstable!! Kommentera det här inlägget med ert svar och namn på Starstable, tillsammans kmr vi att bestämma en tid som vi kmr vara tillsammans på :D Ni får inte missa den här chansen KOMMENTERA!

Topplistan!!!!!

Publicerad 2012-07-16 16:02:41 i Allmänt

Hej igen!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jag blir såååå glaaad!!! Jag kom 1a på topplistan och har veckans bästa resultat! kan inte fatta detta!!
Min älskade Dakke! <3<3<3<3<3
ps här är en bild jag har ritat där 2 st star´stablehästar blir jagade av en vargi GÅD!!

Dakke och Night är kära! <3

Publicerad 2012-07-16 14:28:20 i Allmänt

Det är kärlek i luften! Direkt efter att Dakke red i mål efter den svåra banan i firegroove så stod Night och väntade på honom. Dakke Blev röd om kinderna och tog några teg framåt. och vips så kysste Dakke Night! <33 nu rider de nästan aldrig utan varandra och är jättekära, kanske blir det föl?
Mvh er älskade Karla Skyforce

Dragon Horses Legacy

Publicerad 2012-07-16 13:51:02 i Allmänt

Här är vår klubb!!! Jag har ägt den i snart ett år, den är ganska populär och sånt. Jag är klubbägare och Cailtlin är klubbledare. Vår klubbmärke är på bilden här. Vill ni gå med i denna klubb så kommentera, å bestämmer vi en tid vi kan träffas på starstable.
Lite av klbbinfot lyder såhär: Här är alla välkommna som har uppnåt level 1. Vi ordnar många uteritter och ridläger. Mycket lektioner i ridhuset finns, så om du vill ah en lektion av mig skriv till mig i klubbchatten när ag är online (dvs Caitlin också). Jag vet var de bäta piknikplatserna är någonstans.
tack för mig mvh karla
Ps, om du är med i min klubb och har tagit 3 st ektioner av mig eller Caitlin så sätter jag dig som mästare i vårt klubbregister!

Lalala LOVE!

Publicerad 2012-07-16 13:23:56 i Allmänt

Har gjort så måånga uppdrag idag! Var i lvl 6 och nu är jag på lvl 8, men Nightie är fortfarande på lvl 5! Måste verkligen träna henne mer i tävlingar :'D Träffade på en björn i en grotta idag, men har inga bilder på det tyvärr, inga andra bilder för den delen heller, NU MÅSTE DATORN SKÄRPA SIG!! Snart kommer jag väl protestera mot att jag inte kan lägga ut bilder på Night och mig :S Och ni glömmer väl inte tävlingen vi ska anordna denna veckan? Och jag börjar bli allvarlig med det här om Nights stegringar! Hon får verkligen fnatt när hon närmar sig klippor, kullar medmera! Kanske är hon höjdrädd, men hindrena i ridhuset är ju också höga och så rädd är hon inte för dem.. Har jag nämnt vår ridklubb Dragon Horse Legacy? Eller vår och vår, Karlas klubb än så länge, men jag är klubbledare så jag kan fortfarande bjuda in er! Ju fler desto bättre, bara kom fram och fråga:'P Mer information om tävlingen ikväll!! Missa inte den!

Topplistan!!!!!

Publicerad 2012-07-16 12:12:33 i Allmänt

Hej! jag är nog gladast i världen! Direkt från starstable har jag skrivit detta in! Jag kom 2a på topplistan!!! Loppet var i silverglades hästsportscenter, paulins nya terrängbana!!! <33 Åhh Dakke you are the best!

Picture

Publicerad 2012-07-15 20:32:59 i Allmänt

Hejhej, här har jag pysslat ihop en bild på Night, inte världsbäst men ändå! Ville bara visa det och ska ta det lugnt i Moorlandstallet, dagens skötsel ni vet :D Har nästan gjort slut på alla mina Starcoins, eftersom jag köpte en grön svansrosett ;D Men det förtjänade Night!<3 I början var 'min färg' grön, men efter det att jag köpte en vit sadel och vitt träns så tänkte jag svartvitt, men nu är jag vit grön xD Nu har jag bestämt att vi (jag och Night) kommer ha flera olika stilar för varje dag :) Jag LÄNGTARtills på lördag när vi får vår veckopeng, ska nog vara lite försiktigare så jag inte shoppar loss alla pengarna på en dag :D Karla har ju gjort en bra och dåliga sidor för Darkbeuty, ska nog också göra en sådan för Nightie <3 Skulle nog komma imorgon då :P/ Cait
 

Dakke med stort D!!!

Publicerad 2012-07-15 19:52:00 i Allmänt

Här är Dakkes personligheter!
Bra:
1. Han gillar att hoppa terräng!
2. han kommer alltid på topplistan!
Han gillar att springa efter bilar och skördetröskor!
Dåliga:
1. Han hatar att trava.
2. han gilar inte att hoppa stenmurar efter en tragisk olycka*
3. han gillar inte att gå in i transporten i firegrove och moorland...
Tragisk Olycka:¨
En dag, en helt vanlig dag skulle jag hoppa lite terräng i valedale vid den hemliga stenringen och korna. Jag kom rakt mot en stenmur, Dakke hoppade, men slog i frambenet och jag hade glömt att sätta på benskydd, (dumt av mig). han fick ont i frambenet och han galopperade rakt mot ett stup, han hade ont i frambenet ju så han kunde inte tvärbromsa. Vi föll ner föll stupet och vi klarade oss ganska bra, Dakke blev halt och fick vila i 2 veckor.

Ny rosett

Publicerad 2012-07-15 19:39:25 i Allmänt

Hej!! Jag köpte en ny rosett idag,en blå! (såklart). Köpte den i fiskebyn på långa bryggan. Den är ganska mörkblå med 2 st blå fåglar på! <33 Till min älskade Dakke

Firgrove

Publicerad 2012-07-15 18:01:24 i Allmänt

Jag och Karla har ridit i Firgrove idag tillsammans och skulle köra ett lopp där men Night var så stark att jag inte kunde sakta ner innan en sväng och vi missade att gå igenom flaggorna, så tiden gick ut och vi förlorade, nu vandrar vi omkring i Firgrove, har lust att skritta igenom Hollowwoods, fåse vad Karla säger :'D Hoppas att Karla säger ja till en mysig skritt,trav, lugn galopp tur där, men om jag känner henne rätt så vill hon nog fara och flänga på någon tävling nånstans xD. Night verkar vara väldigt upphetsad idag, kanske beror det på att vi gjorde så mycket igår? Som tur var hade vi bara två uppdrag idag och hälsade på Angelina Jolie (Baronessan). Fortsätt håll utkik, vi planerar en liten tävling här på K&C ;D Tre/Fem personer kan vinna! Ciao/ Cait (Bilderna SKA komma snart, lite problem med uppladdningen bara :S)

Silverglades gruva

Publicerad 2012-07-15 17:59:33 i Allmänt

Hej igen! Red runt lite i Silverglades gruva idag efter att jag hade varigt i stenringen. NU ska jag till fort pinta och köpa en blå rosett. Och eftersom jag inte vill göra detta inlägget fööör tråkigt så kommer det en bild på mig och min älskade Dakke! <3

Dino!

Publicerad 2012-07-15 17:33:41 i Allmänt

Här är min RIKTIGA häst som jag tävlar fälttävlan med!

DEN HEMLIGA STENRINGEN

Publicerad 2012-07-15 17:29:28 i Allmänt

Hej Karla och Dakke här!!! Sitter nu och skypar med min bloggkompis och spelar starstable med henne! Idag red jag i den hemliga stenringen. Väldigt läskigt! Men kul! Snart ska jag rida till lite hemliga platser, kommer ta lite bilder och sånt, emn det kommer sen! <33
Från er älskade Karla Skyforce <3

Caitlin & Nightdancer

Publicerad 2012-07-14 14:35:57 i Allmänt

Idag har jag och Night hälsat på Baronessan för första gången, någon annan än jag som tycker hon liknar lite Angelina Jolie? Iallafall har vi tillbringat stor del i Vingården och hästsportcentret, pratat med Mr.Kembell, vilket var helt meningslöst, då han bara sa 'Försvinn' typ och så har vi gett fåglarna mat och testat Steves bana, det gick inte så bra för Night var lite stirrig och okoncentredad och stegrade på några ställen, dessutom så kändes hans hoppteknink inte så bra, jag hoppas det blir bättre snart.
Inom kort kommer det bilder på mig och Night, så ni får se lite vad vi gör också ;D/Cait

observaoriet....

Publicerad 2012-07-14 13:36:33 i Allmänt

väl vid oservatoriet! <33 Märkte att man kunde inte rida upp för att se på utsikten!!! Det gick inte, någon hade satt för ett stägsel där, kanske det var mario....

Hej! Karla här

Publicerad 2012-07-14 13:33:17 i Allmänt

Jag Karla skyforce, trillade av idag! Kan inte fatta det! Jag skulle rida till observertoriet och u uppförsbacken så stegrade Dakke, min söta lilla Dakke hade blivig helt vansinnig!!! När han stegra tapade jag taget och trillade ner på marken, Dakke tappade balansen och föll baklänges och landade på ryggen. Men sån tur resten han sig igen och verkade vara finemang! Jag klarade mig fint, fick bara en liten skråma på mitt ena knä och fing köpa nya ridbyxor för de andra gick i sönder. Jag reste mig upp och kollade på Dakke, han hade fäst blocken på något, jag följde hans blick, och där satt en liten igelkott och mumsade på en insekt.
"men Dakke då! Du behöver inte vara rädd för en igelkott" sa jag.
Så jag har lärt mig en läxa, jag ska rida lite lungnare i framtiden.
För man vet aldrig vad som kan hända...

Steves gård

Publicerad 2012-07-13 22:48:25 i Allmänt

för att se min kommentar på mina bilder! kolla ner!

Hej! Karla här! 2

Publicerad 2012-07-13 22:26:07 i Allmänt

Var och red vid steves gård idag! det gick jättebra! Dakke ville förstås ut till hollow woods och hoppa terräng, men man kan ju inte hoppa varje dag! här kommer lite bilder!
 
 

Hej! Karla här

Publicerad 2012-07-13 21:28:10 i Allmänt

Hej! Har precis varigt på en fin ridtur med Dakke idag! Hoppas att du läser denna blogg! Tyvär gickt det inte för oss att klicka på print screen och ta en bild på oss från starstable, vi har försökt med allt, vi laddade ner printscreen program och sånt men det gick inte. men nu tar vi bilder med mobilen och lägger upp istället, inte lika bra bildkvalite, men jaja ialla fall! <33
Mvh Karla Skyforce

Första inlägget

Publicerad 2012-07-13 19:45:18 i Allmänt

Hoppas ni kommer tycka att vår blogg är trevlig, så fort vi kommer ingång med kamerorna så kommer det upp massvis med bilder på våra liv i Starstable/MvH Caitlin & Nightdancer

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela